Перейти до вмісту
Головна » Капуста по-корейськи

Капуста по-корейськи

    Капуста по-корейськи

    Рецепт “Капуста по-корейськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Свинина (лопатка, шия) 500гр
    – Капуста(м’який сорт) 500гр
    – Морква 1шт
    – Цибуля 1шт
    – Болгарський перець _1шт
    – Часник 3 зубки
    – Імбир 10гр
    – Зелена цибуля 4шт
    – Рослинна олія
    Соус:
    – Соєвий соус (темний) 2ст.л.
    – Вода 100мл
    – Цукор 1ст.л.
    – Перечна паста 1ст.л.
    – Чилі 1ч.л.
    – Чорний перець 1ч.л.
    – Мелений коріандр 1ч.л.
    – Крохмаль 1ч.л.
    – Сіль

    Покроковий процес приготування капусти по-корейськи
    Капуста по-корейськи1

    Крок 1

    Перед приготуванням м’ясо треба трохи заморозити для зручності нарізки. Нарізаємо м’ясо тонкими слайсами.

    Капуста по-корейськи2

    Крок 2

    Нарізаємо капусту шматочками. Моркву нарізаємо великими смужками. Далі нарізаємо перець і цибуля півкільцями. Дрібно нарізаємо часник та імбир. І насамкінець зелена цибуля великими шматками приблизно 4 частини.

    Капуста по-корейськи3

    Крок 3

    У глибоку сковороду наливаємо олію, приблизно 30 грамів. Коли олія нагріється, відправляємо в сковороду часник та імбир. Злегка обсмажуємо та додаємо м’ясо. Перемішуємо та обсмажуємо.

    Капуста по-корейськи4

    Крок 4

    Далі додаємо всі овочі. Накриваємо кришкою та готуємо 5 хвилин на середньому вогні.

    Капуста по-корейськи5

    Крок 5

    Приготуємо соус. Виливаємо темний соєвий соус і трохи води. Додаємо коричневий цукор, перцеву пасту чи паприку. Далі Чилі, чорний мелений перець, мелений коріандр, трохи солі та крохмаль. Добре перемішуємо.

    Капуста по-корейськи6

    Крок 6

    Виливаємо соус в сковороду і добре перемішуємо.

    Сьогодні ми дізналися як готується Капуста по-корейськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *