Перейти до вмісту
Головна » Шурпа в казані на багатті

Шурпа в казані на багатті

    Шурпа в казані на багатті

    Рецепт “Шурпа у казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Узбецька кукурудзяна шурпа – найсмачніший суп із баранини. Шурпу можна готувати як на яловичині, так і на баранині. Щоб шурпа вийшла максимально наваристою, м’ясо потрібно багато та обов’язково на кістки.

    Інгредієнти

    Шурпа в казані на багатті інгредієнти

    – Баранина на кістки 3,5 кг
    – Кукурудза
    – Морква
    – Болгарський перець
    – Цибуля
    – Помідори
    – Кінза
    – Петрушка
    – Перець чилі
    – Картопля
    – Сіль
    – Паприка
    – Перець
    – Коріандр

    Покроковий процес приготування шурпи у казані на багатті
    Шурпа в казані на багатті1

    Крок 1

    Ставимо казан на вогонь і додаємо відро води. У холодну воду опускаємо м’ясо. Котел закриває кришкою і чекаємо на закипання. Як тільки закипить, знімемо піну і почнемо приготування шурпи. Додаватимемо поетапно продукти в казан.

    Шурпа в казані на багатті2

    Крок 2

    Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями. Початок кукурудзи поділяємо на три частини. Крупно нарізаємо моркву та болгарський перець. Хто не любить варену цибулю у блюді, можете просто додати пару цілих цибулин.

    Шурпа в казані на багатті3

    Крок 3

    Ретельно знімаємо піну з м’яса. Додаємо цибулю та кукурудзу. Закриваємо кришкою та готуємо на середньому вогні 40 хвилин.

    Шурпа в казані на багатті4

    Крок 4

    Додаємо моркву закриваємо і готуємо ще 20 хвилин.

    Шурпа в казані на багатті5

    Крок 5

    Тепер додаємо цільну картоплю. Великий розрізаємо навпіл. Закриваємо кришку і продовжуємо нудити на середньому вогні.

    Шурпа в казані на багатті6

    Крок 6

    Нарізаємо помідори великими шматочками.

    Шурпа в казані на багатті7

    Крок 7

    Додаємо в казан болгарський перець, помідори і перемішуємо.

    Шурпа в казані на багатті8

    Крок 8

    Настав час зайнятися спеціями. Висипаємо в ступу коріандр і перець і добре перемелюємо.

    Шурпа в казані на багатті9

    Крок 9

    Додаємо в шурпу коріандр з перцем, півтори столові ложки паприки, 2 столові ложки солі. Добре перемішуємо і чекаємо на готовність картоплі. Хвилин за двадцять до кінця приготування можна додати перець чилі.

    Сьогодні ми дізналися як готується Шурпа у казані на багатті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *