Перейти до вмісту
Головна » Борщ у казані на багатті

Борщ у казані на багатті

    Борщ у казані на багатті

    Рецепт “Борщ у казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Борщ у казані на багатті інгредієнти
    • 1,5 кг яловичої лопатки
    • 1 ст. ложка яблучного оцту
    • 3 ст. ложки томатної пасти
    • Капуста
    • Буряк
    • Цибуля
    • Часник
    • Морква
    • Болгарський перець
    • Кріп
    • Петрушка
    • Перець чилі
    • Помідори
    • Картопля
    • Лавровий лист
    • Перець горошком
    • Сіль
    • Рослинна олія
    Покроковий процес приготування борщу у казані на багатті
    Борщ у казані на вогнищі1

    Крок 1

    Наливаємо воду в казан, відправляємо м’ясо в казан і томимо 2 години, періодично знімаємо пінку (“шум”).

    Борщ у казані на вогнищі2

    Крок 2

    Нарізаємо соломкою моркву, перець, буряк. Буряк присипаємо цукром, залишаємо на 10 хвилин

    Борщ у казані на вогнищі3

    Крок 3

    Окремо робимо засмажку з цибулі, моркви, перцю та помідорів, попередньо очищених і розім’ятих. Готову засмажку прибираємо та окремо обсмажуємо буряк на середньому вогні 15 хвилин. Додаємо оцет, томатну пасту і ще пасеруємо.

    Борщ у казані на вогнищі4

    Крок 4

    М’ясо викладаємо з бульйону. Туди закидаємо картоплю та варимо. Тим часом нарізаємо м’ясо на шматочки. Трохи пізніше в бульйон до картоплі додаємо нашатковану капусту, засмажку, нарізане м’ясо і готуємо. Якщо треба підсолюємо і наприкінці додаємо буряк, часник, кріп.

    Сьогодні ми дізналися як готувати Борщ у казані на багатті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *