Перейти до вмісту
Головна » Хрусткі пиріжки на пиві

Хрусткі пиріжки на пиві

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Хрусткі пиріжки на пиві” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 345 ккал, 9 г білків,
    11 г жирів, 38 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 склянка світлого пива
    ❯ 2 склянки борошна
    ❯ 4 яйця
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ 1 склянка рису
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 пучок зеленої цибулі
    ❯ рослинна олія для смаження

    Покроковий процес приготування пиріжків на пиві

    Крок 1

    Приготувати тісто. 2 яйця розділити на жовтки та білки. У мисці змішати борошно із сіллю. Влити пиво і вимісити гладке, без грудок тісто. В окремому посуді змішати 2 столи. ложки рослинної олії з жовтками. Додати суміш у тісто і перемішати до однорідності. Білки збити у пишну піну, ввести в тісто. Скачати тісто в товстий джгут і розрізати на 8 10 шматків. Розкачати кожен шматок тіста в довгастий коржик.

    Крок 2

    Приготувати начинку. Рис ретельно промити. У каструлі закип’ятити воду, всипати рис та варити до готовності. Яйця
    зварити круто, очистити та порубати. Зелену цибулю вимити та нарізати кільцями. З’єднати з вареними яйцями та рисом, додати вершкове масло, посолити та все перемішати.

    Крок 3

    Викласти на кожен коржик по 1,5– 2 стіл. ложки начинки. Сформувати пиріжки, підтягуючи краї до центру, і защипати довгим поздовжнім швом. Обсмажувати пиріжки на олії по 3 хв із кожного боку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Хрусткі пиріжки на пиві. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *