Перейти до вмісту
Головна » Наварен із яловичини на пиві

Наварен із яловичини на пиві

    Наварен із яловичини на пиві

    Рецепт “Наварен із яловичини на пиві” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 порцій, 2 години 40 хвилин

    Інгредієнти

    – 1 кг яловичини без кістки
    – 1 кг коренеплодів асорті (картопля, морква, пастернак, бульбова селера, турнепс)
    – 2 ст. л. борошна
    – 1 цибулина
    – 300 мл світлого пива
    – 400 мл овочевого бульйону
    – 1 ст. л. томатної пасти
    – 2 гілочки розмарину
    – Рублена петрушка
    – 40 г вершкового масла
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – Сіль
    – Перець

    Покроковий процес приготування наварену із яловичини на пиві

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити та нарізати великими кубиками. Розмарин промити та обсушити, листочки з гілочок обірвати та дуже дрібно посікти, перемішати з борошном і присипати підготовлене м’ясо. Цибулину очистити та дрібно порубати.

    Крок 2

    У сотейнику нагріти рослинне і розтопити вершкове масло. На гарячій суміші масел обсмажувати м’ясо, часто перевертаючи, 5-7 хв. Закласти цибулю і, також перевертаючи, обсмажувати 5 хв. Додати томатну пасту, влити пиво та бульйон, перемішати та довести до кипіння. Суп посолити та поперчити, зменшити вогонь до мінімуму та готувати під кришкою 1 ч. (За бажанням запікати в духовці 1 год – 1 год 30 хв при 180 °.)

    Крок 3

    Коренеплоди очистити, вимити та обсушити, всі підготовлені коренеплоди нарізати великими шматочками.

    Крок 4

    Підготовлені коренеплоди закласти в сотейник до м’яса. (Якщо рідини занадто мало, влити трохи води або бульйону. Страву довести до кипіння і готувати ще 1 ч. Посолити та поперчити на смак. Наварений подати гарячим, посипавши рубаною петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Наварен із яловичини на пиві. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *