Перейти до вмісту
Головна » Суп-рагу з яловичини з овочами на червоному вині

Суп-рагу з яловичини з овочами на червоному вині

    Суп-рагу з яловичини з овочами на червоному вині

    Рецепт “Суп-рагу з яловичини з овочами на червоному вині” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порцій, 4 години

    Інгредієнти

    – 1 кг яловичини шматочками
    – 1 скибочка несоленого сала
    – 3 корені пастернаку
    – 5 моркв
    – 250 г топінамбура
    – 500 г дрібної картоплі
    – 400 г коренеплодів асорті (корінь петрушки, бульбової селери, ріпа)
    – 500 мл червоного сухого вина
    – 300 мл яловичого бульйону
    – 4 ст. л. рослинної олії
    – 30 г вершкового масла
    – 1 цибулина
    – 2 ст. л. томатної пасти
    – 2 гілочки розмарину
    – 1 лавровий лист
    – 1/2 пучка петрушки
    – 3 ст. л. борошна
    – Мелений гострий перець
    – Сіль
    – Мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування супу – рагу з яловичини з овочами

    Крок 1

    М’ясо присипати борошном. Цибулину очистити та дрібно порубати. Сало нарізати дрібними кубиками.

    Крок 2

    У сотейнику на суміші вершкового та рослинного масел обсмажувати м’ясо і сало, часто перевертаючи, бл. 7 хв. Закласти цибулю і готувати 5 хв. Додати томатну пасту, влити вино та бульйон, посолити та поперчити до смаку. Накрити кришкою сотейник, довести страву до кипіння та готувати на повільному вогні 2 год.

    Крок 3

    Всі овочі очистити, вимити, обсушити та нарізати великими скибочками. Підготовлені овочі закласти в сотейник до м’яса, додати лавровий лист і готувати страву, не збільшуючи вогонь, ще 1 год 30 хв: м’ясо повинне легко розділятися на волокна.

    Крок 4

    Наприкінці приготування страву посолити та приправити перцем. і гострим перцем до смаку. (Якщо страва надто густа, влити трохи гарячої води або м’ясного/овочевого бульйону; приправити на смак.)

    Крок 5

    Петрушку і розмарин промити та обсушити, листочки з гілочок обірвати та дрібно посікти. Страву подати гарячим, посипавши зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп-рагу з яловичини з овочами на червоному вині. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *