Перейти до вмісту
Головна » Оладки з пастернаку з гарбузом

Оладки з пастернаку з гарбузом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Оладки з пастернаку з гарбузом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 500 г пастернаку
    ❯ корінь імбиру бл. 2 см
    ❯ 500 г м’якоті гарбуза
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1–2 ст. л. крохмалю
    ❯ 60 г тертого сиру
    ❯ 1/2 ч. л. карі
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії

    Покроковий процес приготування оладків з пастернаку

    Крок 1

    Пастернак очистити, вимити та обсушити. Підготовлений пастернак і гарбузовий м’якуш натерти на великій тертці та перемішати в глибокій миску. Очищений корінь імбиру дрібно натерти та додати до овочів.

    Крок 2

    Овочі перемішати, вбити яйця, додати крохмаль, карі та тертий сир, добре посолити, поперчити та перемішати. Дати овочевій масі відстоятися 10-15 хв.

    Крок 3

    На сковороді нагріти олію і, відсаджуючи невеликі порції овочевого тіста, обсмажувати оладки по 3-4 хв з кожного боку. Готові оладки перекласти на блюдо сервування. Подати з йогуртом або сметаною.

    Як не дивно, найкраща “приправа” до селери та пастернаку – молоко або вершки. Саме їхнє додавання дозволяє цим запашним корінням по-справжньому розкритися при гасінні, варіння та запікання.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Оладки з пастернаку з гарбузом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *