Перейти до вмісту
Головна » Гарбузовий суп-велуте

Гарбузовий суп-велуте

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Гарбузовий суп-велуте” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин

    Інгредієнти

    На 6 порції:
    ❯ 1 гарбуз (бл. 1 кг)
    ❯ 2 середні бульби картоплі
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 кубик курячого бульйону
    ❯ рослинна олія
    ❯ мелений імбир
    ❯ мелена кориця
    ❯ гострий червоний перець
    ❯ сіль
    ❯ чорний перець
    Для подачі:
    ❯ жирні вершки
    ❯ рубана зелень на смак
    ❯ обсмажене гарбузове насіння
    ❯ крутони з пшеничного хліба
    Для крутонів:
    ❯ прибл. 1/2 батона (нарізати кубиками)
    ❯ сіль
    ❯ 50 г вершкового масла

    Покроковий процес приготування гарбузового супу-велуте
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Гарбуз вимити та обсушити, розрізати плід навпіл і за допомогою столової ложки вибрати з гарбуза весь волокнистий м’якуш із насінням. М’якуш промити на ситі, насіння вибрати, обсушити паперовим рушником і підсушити в духовці. Підсушене насіння очистити, злегка обсмажити на сковороді на 1/2 ст. л. рослинної олії з сіллю та охолодити.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Картоплю та цибулину очистити, картоплю вимити, обсушити та нарізати кубиками. Очищений гарбуз нарізати так само. Цибулину нарізати півкільцями. Усі підготовлені овочі обсмажувати у сотейнику на 1 ст. л. олії бл. 5 хв, часто перемішуючи. Присипати овочі щіпкою імбиру, кориці та гострого перцю, додати щіпку чорного перцю, посолити.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Овочі залити невеликою кількістю води та готувати до м’якості гарбуза та картоплі під кришкою на повільному вогні. Приготувати з кубика 1 л бульйону. За кілька хвилин до кінця приготування овочів влити в сотейник 1/2 бульйону, довести до кипіння та зняти з вогню. Овочі подрібнити блендером, вливаючи бульйон, що залишився до отримання супу необхідної консистенції.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузовий суп-велуте. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *