Перейти до вмісту
Головна » Гарбузовий суп з креветками

Гарбузовий суп з креветками

    Гарбузовий суп з креветками

    Рецепт “Гарбузовий суп з креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хв.

    У 1 порції: 230 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 2 апельсини
    – 1 гарбуз (близько 1,5 кг)
    – 1 цибулина
    – 4 ст. л. оливкової олії
    – 300 мл курячого бульйону
    – 1 ч. л. порошку каррі
    – 1/2 ч. л. куркуми
    – 4 скибочки хліба для тостів
    – 4 гілочки кропу
    – 150 мл вершків 10% жирності
    – 150 г креветок
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування гарбузового супу

    Крок 1

    Апельсин вимити, добре обсушити, потім розрізати навпіл і витиснути сік. Гарбуз очистити, м’якуш нарізати невеликими кубиками. Цибулю очистити, дрібно порубати та обсмажити на 2 ст. л. олії. Додати кубики гарбуза, перемішати та смажити навколо 10 хв, періодично помішуючи. Влити апельсиновий сік, бульйон, покласти каррі, куркуму та варити на маленькому вогні 20 хв.

    Крок 2

    З хліба зрізати кірку, м’якуш скришити. Зелень дрібно нарізати та перемішати з хлібом. Злегка підрум’янити все разом на маслі, що залишилося. Додати креветки та смажити, помішуючи, 5 хв.

    Крок 3

    Суп подрібнити блендером, додавши гарячі вершки. Посолити та поперчити до смаку. Суп розлити по тарілках, у середину кожної укласти смажені із хлібом креветки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузовий суп з креветками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *