Перейти до вмісту
Головна » Рис каррі з нутом

Рис каррі з нутом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рис каррі з нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 370 ккал, 11 г білків,
    7 г жирів, 66 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г рису басматі
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 ст. л. зеленої пасти каррі
    ❯ мелений кмин
    ❯ сіль
    ❯ 2 моркви
    ❯ 1/2 ч. л. рослинної олії
    ❯ 2 зубчики рубаного часнику
    ❯ 2 жмені польового салату
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 2 банки консервованого турецького гороху (нут)
    ❯ 2 ст. л. сметани

    Покроковий процес приготування рису каррі з нутом

    Крок 1

    Нагріти у сотейнику вершкове масло. Додати каррі, щіпку кмину та обсмажувати 1 хв. Підмішати рис та обсмажувати 2 хв. Влити прибл. 750 мл води, посолити та варити 12 хв. Зняти з вогню та залишити під кришкою на 3 хв. З консервованого нуту злити рідину та підмішати його в рис. Додати сметану.

    Крок 2

    Моркву очистити, вимити, нарізати тонкою соломкою або натерти та злегка обсмажити з часником на олії.

    Крок 3

    Влити до моркви 1-2 столи. ложки води та готувати 1 хв. Посолити. Підмішати польовий салат. Збризкати соком лимона. Польовий салат із морквою розкласти по порційним тарілкам або піалам, зверху викласти рис каррі з нутом і подати на стіл.

    Добре подати до рису зелену пасту каррі. 3 стручки солодкого зеленого перцю, 1 пучок кінзи, 1 стебло цітронели, 4 зубчики часнику та 1/2 цибулини пюрувати, додати 1 стіл. ложку соєвого соусу, 3 стіл. ложки кокосового молока та сіль на смак.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рис каррі з нутом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *