Перейти до вмісту
Головна » Каша з нуту із зеленню

Каша з нуту із зеленню

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Каша з нуту із зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 45 хвилин
    У 1 порції: 380 ккал, 18 г білків,
    15 г жирів, 44 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г нуту
    ❯ сіль
    ❯ 3 цибулини із зеленню
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ товчений чорний перець

    Покроковий процес приготування каши з нуту із зеленню

    Крок 1

    Нут перебрати, промити, залити холодною водою та залишити на ніч. На наступний день відкинути нут на друшляк, дати воді стекти. Викласти нут в каструлю, варити в окропі підсоленій воді мінімум 1 год до готовності.

    Крок 2

    Цибулю сполоснути, білу частину порубати та обсмажити на олії до напівпрозорості. Зелену частину цибулі нарізати кільцями. Нут відкинути на друшляк, воду зібрати. Нут розім’яти в мисці, змішати з гарячою водою, у якій він варився.

    Крок 3

    Підмішати обсмажену цибулю, подрібнений часник, рубану петрушку. Посолити та поперчити. Посипати зеленою
    цибулею. Добре подати з обсмаженими скибочками бекону

    Кашею ми звично називаємо страви із круп. Подрібнені відварені горох, сочевиця, нут, боби теж належать до каш. Овочеві пюре з мініатюрними крохмалистими грудочками – це, по суті, теж каша. Варити всі ці страви слід у не емальованому посуді з товстим дном, де їжа прогріватиметься рівномірно.

    Сьогодні ми дізналися як готується Каша з нуту із зеленню. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *