Перейти до вмісту
Головна » Різотто з куркою та грибами в казані на багатті

Різотто з куркою та грибами в казані на багатті

    Різотто з куркою та грибами в казані на багатті

    Рецепт “Різотто з куркою та грибами в казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Різотто з куркою та грибами в казані на багатті інгредієнти

    – Ріс для різотто 500гр
    – Цибуля дрібна
    – Курячий бульйон 2 літри
    – Сир
    – Біле сухе вино
    – Вершкове масло
    – Печериці 400гр
    – Оливкова олія
    – Рослинна олія
    – Прованські трави
    – Чорний мелений перець
    – Сіль
    – Куряча грудка 4шт
    – Кріп

    Покроковий процес приготування різотто з куркою та грибами на багатті
    Різотто з куркою та грибами в казані на багатті1

    Крок 1

    Нарізаємо цибулю дрібним кубиком. Печериці розрізаємо на чотири частини. Курячі грудки нарізаємо невеликими кубиками.

    Різотто з куркою та грибами в казані на багатті2

    Крок 2

    Ставимо казан на вогонь і наливаємо 120 мл рослинної олії по стінках казана. Висипаємо в казан курячу грудку. Смажити курку близько 5 хвилин постійно перемішуючи.

    Різотто з куркою та грибами в казані на багатті3

    Крок 3

    Далі відправляємо в казан половину нарізаної цибулі. Добре перемішуємо та готуємо пару хвилин.

    Різотто з куркою та грибами в казані на багатті4

    Крок 4

    Тепер додаємо печериці, перемішуємо і смажимо близько 5 хвилин. Потім додаємо чорний мелений перець, прованські трави, сіль та зелень. Добре перемішуємо, смажимо буквально одну хвилину та викладаємо.

    Різотто з куркою та грибами в казані на багатті5

    Крок 5

    Добре протираємо казан. Відправляємо в казан 100 грамів оливкової олії та 100 грамів вершкового масла. Вершкове масло розтопимо і дамо олії нагрітися. Змащуємо стінки казана олією і відправляємо сюди дрібно нарізану цибулю. Цибулю обсмажуємо близько 2 хвилин до прозорості.

    Різотто з куркою та грибами в казані на багатті6

    Крок 6

    Відправляємо в казан непромитий рис. Смажимо постійно помішуючи поки що краю рису не стануть прозорими.

    Різотто з куркою та грибами в казані на багатті7

    Крок 7

    Коли рис вбере все масло, виливаємо в казан 200 г білого сухого вина. Постійно помішуємо і чекаємо поки вино вбереться в рис.

    Різотто з куркою та грибами в казані на багатті8

    Крок 8

    Тепер наливаємо в рис один ополоник курячого бульйону. Перемішуємо і чекаємо поки бульйон випарується і вбереться в рис. Коли почне утворюватися каша, додаємо ще один ополоник бульйону. Готуємо на середньому вогні, постійно помішуючи. Коли вбереться, додаємо третій ополоник бульйону. Повторюємо все протягом 18-20 хвилин.

    Різотто з куркою та грибами в казані на багатті9

    Крок 9

    Додаємо в рис 100 г вершкового масла. Сир пармезан натертий на дрібній тертці. Постійно перемішуємо протягом хвилини і викладаємо.

    Різотто з куркою та грибами в казані на багатті10

    Крок 10

    По краях страви викладаємо нашу піджарку з куркою та грибами. Посипаємо кропом і пармезаном.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Різотто з куркою та грибами в казані на багатті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *