Перейти до вмісту
Головна » Ліниві голубці

Ліниві голубці

    Ліниві голубці

    Рецепт “Ліниві голубці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Фарш яловичий 500гр
    – Фарш курячий 500гр
    – Цибуля 400гр
    – Морква _400гр
    – Капуста 400гр
    – Рис 200гр
    – Солодкий перець 200гр
    – Томатна паста 4ст.л.
    – Часник 3 зубки
    – Солодка паприка 1ст.л.
    – Курячий бульйон 1,2л
    – Чорний перець
    – Сіль
    – Рослинна олія 30мл
    – Зелень

    Покроковий процес приготування лінивих голубців
    Ліниві голубці1

    Крок 1

    Нарізаємо цибулю для засмаження. На сковороду наливаємо 30 грамів рослинної олії та висипаємо цибулю. Дрібно нарізаємо часник і відправляємо до цибулі. Перемішуємо. Натираємо моркву соломкою та відправляємо до цибулі. Знову перемішуємо. Тепер нарізаємо перець і теж відправляємо у сковороду. Обсмажуємо доки не стануть м’якими і прибираємо половину.

    Ліниві голубці2

    Крок 2

    У овочі, що залишилися, на сковороді додаємо томатну пасту. Перемішуємо і злегка обсмажуємо. Далі додаємо солодкої паприки та трохи курячого бульйону. Перемішуємо та обсмажуємо 2 хвилини. Тепер виливаємо весь бульйон, що залишився, і перчимо. Готуємо на маленький вогонь близько 10 хвилин.

    Ліниві голубці3

    Крок 3

    Дрібно нарізаємо капусту. У капусту додаємо курячий та яловичий фарш. Потім рис (відварений до напівготовності) та половину засмаження. Додаємо дрібно нарізану петрушку, солимо і перчимо. Все добре перемішуємо до однорідної маси та трохи відбиваємо.

    Ліниві голубці4

    Крок 4

    На дно казана додаємо трохи заправки. Змочуємо руки, формуємо наші голубці та складаємо в казан. Кожен шар проливаємо заливкою та кладемо лавровий лист. Даємо закипіти і при трохи відкритій кришці готуємо 30 хвилин на слабкому вогні.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ліниві голубці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *