Перейти до вмісту
Головна » Бекон у домашніх умовах

Бекон у домашніх умовах

    Бекон у домашніх умовах

    Рецепт “Бекон у домашніх умовах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Грудинка 1,5 кг
    – Нітритно-посолкова суміш 35 г
    – Чорний перець 5 г
    – Часниковий порошок 5 г
    Розчин для промивання м’яса:
    – Вода 2 л
    – Оцет 3 ст.л.

    Покроковий процес приготування бекону у домашніх умовах
    Бекон у домашніх умовах1

    Крок 1

    Кладемо грудинку на харчову плівку. У нітритно-посолову суміш додаємо чорний мелений перець, 5 г часникового порошку і добре перемішуємо. Добре посипаємо грудинку з усіх боків. Добре втираємо сіль у грудинку. Старанно упаковуємо в плівку. Бекон повинен зберігатися у температурі -2 градуси 5-7 днів.

    Бекон у домашніх умовах2

    Крок 2

    Промиваємо бекон під проточною водою. Змиваємо основні спеції. Залишки змиваємо водою з оцтом. Ретельно просушуємо паперовими рушниками.

    Бекон у домашніх умовах3

    Крок 3

    Кладемо бекон на жаровню із сіткою. Поруч треба поставити ємність із водою, щоб бекон не пересихав. Відправляємо в духовку за 65-70 градусів на 6-7 годин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бекон у домашніх умовах. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *