Перейти до вмісту
Головна » Печиво з гарбуза

Печиво з гарбуза

    Печиво з гарбуза

    «Діаменю» рецепт “Печиво з гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    84 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г гарбуза
    – 100 г вівсяних пластівців
    – 5 ст. рослинної олії
    – кориця
    – сіль і цукрозамінник – на смак

    Покрокове приготування печива з гарбуза

    Крок 1

    Гарбуз очищаю від насіння, разом зі шкіркою нарізаю на невеликі шматочки, посипаю корицею і запікаю в духовці за 180 град. протягом години

    Крок 2

    З готового гарбуза дістаю ложкою м’якуш, ретельно розминаю. В отриману масу додаю сіль, цукрозамінник, олію.

    Крок 3

    Наступний етап – це пластівці. Їх потрібно трохи підсмажити на сухій сковороді разом з корицею до золотистого кольору, а потім змолоти в кавомолці або блендер. Таке борошно значно смачніше за покупне.

    Крок 4

    З’єдную гарбуз і пластівці. В масу можна додати горіхи за бажанням. Формую печиво, викладаю на лист, запікаю в духовці пів години за 180 град

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печиво з гарбуза. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *