![М'ясний млинець](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/myasnyj-mlynecz.jpg)
Рецепт “М’ясний млинець” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 156
Білки 11
Жири 11
Вуглеводи 1
Інгредієнти
– 100 г фаршу яловичого
– 20 г болгарського перцю
– 2 яйця курячих
– 30 г сиру “Сулугуні”
– сіль, перець, спеції на смак
– 10 г шпинату
– 20 г йогурту грецького
– 10 г каперсів
– 50 г помідор
– олія для смаження
Покроковий процес приготування м’ясного млинця
![М'ясний млинець1](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/myasnyj-mlynecz1.jpg)
Крок 1
Яйця змішайте в мисці зі спеціями до однорідності
![М'ясний млинець2](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/myasnyj-mlynecz2.jpg)
Крок 2
Додайте фарш, перемішайте
![М'ясний млинець3](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/myasnyj-mlynecz3.jpg)
Крок 3
Сковороду розігрійте і змастіть олією. Розподіліть масу по сковороді у вигляді млинця
![М'ясний млинець4](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/myasnyj-mlynecz4.jpg)
Крок 4
Зменште вогонь до середнього і накрийте кришкою
![М'ясний млинець5](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/myasnyj-mlynecz5.jpg)
Крок 5
Помідор наріжте кружальцями, сир скибочками, болгарський перець соломкою.
![М'ясний млинець6](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/myasnyj-mlynecz6.jpg)
Крок 6
Коли млинець зверху підсушиться, швидко переверніть лопаткою на другий бік
![М'ясний млинець7](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/myasnyj-mlynecz7.jpg)
Крок 7
На половину млинця розподіліть начинку: йогурт, помідори, болгарський перець, сир, шпинат та каперси.
![М'ясний млинець8](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/myasnyj-mlynecz8.jpg)
Крок 8
Накрийте другою половинкою млинця, зменште вогонь на мінімум, закрийте кришкою і дочекайтеся поки розплавиться сир.