Перейти до вмісту
Головна » Курячі ніжки із зеленню та сулугуні

Курячі ніжки із зеленню та сулугуні

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Курячі ніжки із зеленню та сулугуні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    – 4 великі курячі гомілки
    – 1/2 цибулини
    – 1 зубчик часнику
    – по 2 гілочки кропу та петрушки
    – 50 г сиру сулугуні
    – 4 ст. л. рослинного масла
    – листя салату для подачі
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування курячіх ніжок
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Курячі гомілки вимити та добре обсушити паперовим рушником. З кожної ніжки панчохою зрушити шкіру вниз, кістку біля основи обережно перерубати великим ножем.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Курячий м’якуш акуратно відокремити від кістки та дрібно нарізати. Цибулю очистити, посікти, викласти в миску та обдати окропом. Часник очистити, дрібно нарізати або стовкти у ступці.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Зелень промити проточною холодною водою і добре обсушити, розклавши на паперовому рушнику. Потім дуже дрібно посікти. Сир сулугуні нарізати маленькими кубиками чи скибочками.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    Подрібнену курячий м’якуш з’єднати з підготовленими цибулею, часником, зеленню та сиром сулугуні. Трохи посолити, посипати меленим чорним перцем і добре перемішати.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    Начинкою, що вийшла, нафарширувати підготовлену курячу шкіру, отвори зашити кулінарною ниткою або скріпити шпажками. Обсмажити з усіх сторін на олії.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    Обсмажені фаршировані ніжки викласти у форму для запікання і в духовку, нагріту до 180°, на 15–20 хв. На стіл готове блюдо подати на листі салату, прикрасивши за бажанням.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі ніжки із зеленню та сулугуні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *