Перейти до вмісту
Головна » Курячі ніжки з картоплею

Курячі ніжки з картоплею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Курячі ніжки з картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 1 ГОДИНа

    Інгредієнти

    ❯ 8 курячих ніжок
    ❯ 1 головка часнику + 2 зубки
    ❯ 4 гілочки чебрецю
    ❯ 2 гілочки розмарину
    ❯ 25 г вершкового масла
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 600 г дрібної картоплі
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування курячіх ніжок з картоплею

    Крок 1

    Картоплю ретельно вимити та обсушити. Вершкове масло розтопити. Головку часнику розрізати поперек навпіл.
    Духовку нагріти до 200 °.

    Крок 2

    Зубки часнику очистити. Чебрець і розмарин промити, обсушити, листочки обірвати та дрібно посікти. Зубки часнику (2 шт.) очистити та дрібно порубати.

    Крок 3

    Підготувати глибоке деко для запікання і викласти в нього картопля.

    Крок 4

    Курячі ніжки промити, натерти сіллю та перцем і укласти на картоплю, посипати часником і рубаними травами та полити розтопленим вершковим маслом

    Крок 5

    Додати до птиці з картоплею розрізану головку часник і лавровий лист. Запікати блюдо 40-45 хв. Подати гарячим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі ніжки з картоплею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *