Перейти до вмісту
Головна » Курячі грудки з лимоном

Курячі грудки з лимоном

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Курячі грудки з лимоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 230 ккал, 31 г білків,
    9 г жирів, 8 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 курячі грудки
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 головка часнику
    ❯ 2 гілочки розмарину
    ❯ 2 лимони
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування курячіх грудок

    Крок 1

    Курячі грудки вимити, ретельно обсушити паперовим рушником і нарізати невеликими шматочками чи кубиками. бл. 2 × 2 см. У сотейнику нагріти оливкову олію та обсмажити на ньому м’ясо з усіх боків до золотистого кольору.

    Крок 2

    Лимони обдати окропом та обсушити. 1 лимон нарізати кружками середньої товщини. Розмарин сполоснути, воду
    струсити. Головку часнику розібрати на зубчики та не очищаючи, придушити їх широким лезом ножа.

    Крок 3

    У сотейник до м’яса додати часник та гілочки розмарину, покласти нарізаний лимон. Страву посолити та поперчити до смаку. Влити в сотейник прибл. 250 мл води, накрити кришкою та готувати на слабкому вогні 20 хв.

    Крок 4

    Сотейник зняти з вогню. З решти лимона витиснути сік і збризкати їм блюдо. Страву подати гарячою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі грудки з лимоном. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *