Перейти до вмісту
Головна » Свиняче каре

Свиняче каре

    Свиняче каре

    Рецепт “Свиняче каре з начинкою зі шпинату, запечене з яблуками та картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 год.

    У 1 порції: 890 ккал, 46 г білків,
    66 г жирів, 29 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1,4 кг свинячого каре
    ❯ 2 ст. л. смальцю
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 2 ст. л. гірчиці
    ❯ 100 г бекону
    ❯ 2 жмені шпинату
    ❯ 8 бульб картоплі
    ❯ 2 яблука
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування каре

    Крок 1

    Нагріти духовку до 190 °. Цибулину та часник очистити, дрібно посікти та обсмажити на сковороді на 1/2 смальцю до прозорість. Сковороду зняти з вогню, обсмаженим овочам дати повністю охолонути. Шпинат вимити, перебрати та обсушити.

    Крок 2

    М’ясо вимити, обсушити, плівки зрізати, акуратно видалити кістку. М’ясо розкласти в пласт і злегка відбити, накривши харчовою плівкою, натерти сіллю та перцем, змастити гірчицею

    Крок 3

    Бекон нарізати тонкими скибочками та викласти на пласт. Викласти по центру м’ясного пласта шпинат і накрити його шаром обсмаженої цибулі з часником. Згорнути м’ясо в рулет і щільно зафіксувати його кулінарною ниткою

    Крок 4

    У формі для запікання розтопити смалець, що залишився та обсмажити м’ясо з начинкою зі всіх сторін

    Крок 5

    Картоплю очистити, вимити та нарізати четвертинками. Яблука вимити, обсушити та нарізати скибочками, видаливши серцевини з насінням. Підготовлені картопля та яблука викласти у форму до м’яса, добре перемішати, злегка поперчити. Форму накрити кришкою та помістити в духовку

    Крок 6

    М’ясо з картоплею та яблуками запікати у духовці під кришкою 30 хв. Продукти не перемішувати! Кришку зняти та продовжувати готувати ще 20 хв

    Крок 7

    Готове м’ясо перекласти в інший посуд, накрити листом алюмінієвої фольги та залишити за кімнатної температури на 10 хв. Кулінарну нитку видалити, м’ясо нарізати порційними шматочками

    Крок 7

    Картопля та яблука у формі акуратно перемішати, зверху викласти нарізане м’ясо. Добре подати з легкою овочевим салатом з горіхами

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Свиняче каре. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *