Перейти до вмісту
Головна » Суп з лисичками та горошком

Суп з лисичками та горошком

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Суп з лисичками та горошком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 700 г лисичок
    ❯ 1 велика цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 100 г консервованого зеленого горошку
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 5 горошин запашного перцю
    ❯ 6 бульб картоплі
    ❯ 1/2 пучка зелені петрушки
    ❯ 100 г сметани
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування супа з лисичками
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Лисички перебрати, очистити, скласти в невелику каструлю, залити 1 л води, довести до кипіння і варити 10 хв. Відкинути на друшляк.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Цибулину очистити та нарізати маленькими кубиками. Моркву ретельно вимити, очистити, нарізати тонкою соломкою або натерти на великій тертці.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    У каструлі нагріти олію та обсмажувати цибулю з морквою до підрум’янювання. Додати гриби та готувати всі разом 10 хв, періодично помішуючи.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    У каструлю з овочами та грибами влити 3 л води та довести до кипіння. Покласти лавровий лист, перець горошком та варити на середньому вогні 3 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    Картоплю очистити, нарізати невеликими скибочками та додати в каструлю до овочів та грибів. Посолити, поперчити та варити після повторного закипання 10 хв

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    У каструлю додати зелений горошок та варити ще 5 хв. Зелень вимити, обсушити та порубати. Суп розлити по тарілках, у кожну додати зелень та сметану.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з лисичками та горошком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *