Перейти до вмісту
Головна » Каре ягня з овочами

Каре ягня з овочами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Каре ягня з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 1210 ккал, 40 г білків,
    87 г жирів, 72 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г гарбуза хоккайдо
    ❯ 400 г батату
    ❯ 2–3 невеликі буряки
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 6 гілочок чебрецю
    ❯ 100 мл оливкової олії
    ❯ 2 ст. л. винного оцту
    ❯ 800 г картоплі
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ 800 г каре ягняти
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування каре ягня з овочами

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Гарбуз вимити, не очищаючи, нарізати скибочками. Часник очистити та нарізати, чебрець вимити та обсушити, 3 гілочки порубати. Гарбуз нашпигувати часником, викласти на вистелений папером для випікання лист, збризкати 1 стіл. ложкою оливкової олії, посолити, поперчити та посипати чебрецем.

    Крок 2

    Буряк вимити, очистити та викласти на аркуш паперу для випікання. Збризкати оцтом та 1 стіл. ложкою оливкової олії, посолити, щільно загорнути в папір і запікати з гарбузом бл. 40 хв.

    Крок 3

    Батат вимити, очистити, крупно нарізати. Посолити, збризкати 1 стіл. ложкою оливкової олії та запікати 20 хв.

    Крок 4

    Картоплю вимити, очистити та відварити до готовності. Надлишок води злити, картоплю посолити, поперчити та пюрувати, додавши вершкове масло.

    Крок 5

    Запечені овочі нарізати кубиками та перемішати, посолити та поперчити. До подачі на стіл зберегти гарячими.

    Крок 6

    М’ясо вимити, обсушити, розрізати на порційні шматки з кісточкою. Натерти сіллю та перцем, змастити рештою
    оливковою олією. М’ясо обсмажувати на сковороді по 1-2 хв. з кожного боку, поклавши на кожен шматок трохи чебрецю. Подати, виклавши м’ясо на картопляне пюре та доповнивши страву асорті із запечених овочів.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Каре ягня з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *