Перейти до вмісту
Головна » Овочеве рагу з яловичиною

Овочеве рагу з яловичиною

    Овочеве рагу з яловичиною

    Рецепт “Овочеве рагу з яловичиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порції, 1 година

    Інгредієнти

    – 500 г м’якоті яловичини
    – 2 зубчики часнику
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – 1 баклажан
    – 4 гілочки петрушки
    – 1 цибулина
    – 3 бульби картоплі
    – 2 помідори
    – 1 цукіні
    – 300 г м’якоті гарбуза
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування овочевого рагу
    Овочеве рагу з яловичиною1

    Крок 1

    М’ясо вимити, добре обсушити паперовим рушником та нарізати маленькими кубиками. Небагато посолити та поперчити. Зубчики часнику очистити та дрібно посікти.

    Овочеве рагу з яловичиною2

    Крок 2

    У сотейнику розігріти олію, покласти м’ясо і підрум’янювати його, періодично помішуючи, 10 хв. Додати рубаний часник, перемішати та смажити на середньому вогні ще 5 хв.

    Овочеве рагу з яловичиною3

    Крок 3

    Баклажан вимити, очистити, м’якуш нарізати кубиками. Перекласти в миску, посипати сіллю та залишити на 15 хв. Петрушку вимити, добре обсушити та крупно нарізати.

    Овочеве рагу з яловичиною4

    Крок 4

    Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Бульби картоплі очистити, вимити та нарізати скибочками. Помідори вимити та нарізати великими часточками. Цукіні та гарбуз нарізати скибочками.

    Овочеве рагу з яловичиною5

    Крок 5

    Баклажан відкинути на друшляк, витиснути та промити. Потім разом із цибулею, картоплею та половиною петрушки додати до м’яса, влити трохи води та тушкувати на маленькому вогні 10 хв.

    Овочеве рагу з яловичиною6

    Крок 6

    Додати підготовлені цукіні, гарбуз та помідори. Посолити, поперчити, перемішати та тушкувати ще на маленькому вогні близько 10 хв. Перед подачею на стіл кожну порцію посипати петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочеве рагу з яловичиною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *