Перейти до вмісту
Головна » Рулет із яловичини з баклажаном

Рулет із яловичини з баклажаном

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Рулет із яловичини з баклажаном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 40 хвилин

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЙ
    – 1 яловича вирізка
    – по 1/2 ч. л. сушеного чебрецю і материнки
    – 150 мл червоного сухого вина
    – 1 баклажан
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 2 зубчики часнику
    – 6 ст. л. рослинної олії
    – 1 великий стиглий помідор
    – 1/2 пучка петрушки
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування рулету із яловичини
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Вирізку вимити, обсушити, потім розрізати так, щоб вийшов пласт і добре відбити. Посипати чебрецем і материнкою. Поперчити, полити вином і залишити у прохолодному місці на 3 год.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Для начинки баклажан очистити та нарізати дрібними кубиками. Посипати сіллю та залишити на 15 хв. Моркву очистити, вимити та натерти на великій тертці. Цибулю з часником очистити та порубати.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    У сковороді розігріти половину олії та обсмажити кубики баклажана (попередньо промити та витиснути). Додати моркву, цибулю, часник та смажити, помішуючи, 10 хв.

    Лазання з білими грибами4

    Крок 4

    Помідор нарізати кубиками, петрушку вимити, обсушити та порубати. Підготовлену зелень та помідор додати до смажених овочів, посолити, поперчити та тримати на маленькому вогні 10 хв. Дати охолонути.

    Лазання з білими грибами5

    Крок 5

    По пласту м’яса розподілити приготовану начинку, потім згорнути в рулет, обмотати кулінарною ниткою та обсмажити на рослинній олії з усіх боків до підрум’янювання.

    Лазання з білими грибами6

    Крок 6

    Смажений рулет перекласти у форму, влити трохи води або бульйону. Запікати при 200° близько 1 години, періодично поливаючи м’ясо рідиною від смаження. Перед подачею на стіл крупно нарізати.

    Сьогодні ми дізналися як готується Рулет із яловичини з баклажаном. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *