Перейти до вмісту
Головна » Міні-піци зі спагеті

Міні-піци зі спагеті

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Міні-піци зі спагеті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 15 хвилин
    У 1 порції: 480 ккал, 24 г білків,
    18 г жирів, 57 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г спагеті
    ❯ сіль
    ❯ 2 ч. л. оливкової олії
    ❯ 6 тонких скибочок шинки
    ❯ 5 помідорів чері
    ❯ 2 стебла зеленої цибулі
    ❯ 1 гілочка материнки
    ❯ 120 г тертого сиру
    Для соусу:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 1 ст. л. оливкової олії
    ❯ 3 ст. л. томату-пасти
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 ч. л. сушеної материнки

    Покроковий процес приготування міні-піци зі спагеті

    Крок 1

    Спагеті відварити в окропі підсоленій воді до напівготовності, відкинути на друшляк і промити холодною водою. Заправити оливковою олією.

    Крок 2

    Для соусу цибулю та часник очистити та порубати. Цибулю обсмажувати на олії до напівпрозорості. Додати часник та готувати, помішуючи, 1 хв. Додати томат-пасту та 5 стіл. ложок холодної води. Посолити та поперчити, приправити материнкою. Гасити овочі під кришкою 5 хв, потім кришку зняти та готувати ще кілька хвилин, щоб рідина випарувалася.

    Крок 3

    Відкласти 4 скибочки шинки, шинку, що залишилася, дрібно нарізати. Овочі вимити. Помідори нарізати кухлями, зелену цибулю – кільцями.

    Крок 4

    Кожну скибочку шинки розрізати на дві смужки та вислати ними змащеним жиром порційні формочки діаметром 14 см. Спагеті перемішати з цибулею, часником, шинкою, помідорами, материнкою та 80 г сиру. Розподілити суміш по формах, посипати сиром, що залишився і запікати 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Міні-піци зі спагеті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *