Перейти до вмісту
Головна » Міні-піци з грибами та цибулею

Міні-піци з грибами та цибулею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Міні-піци з грибами та цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 80 ккал, 4 г білків,
    2 г жирів, 11 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 20 шт.
    ❯ 500 г готового тіста для піци
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2 ст. л. томата-пасти
    ❯ 1/2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 3 невеликі червоні цибулини
    ❯ 5 скибочок шинки
    ❯ 4 ст. л. консервованих печериць
    ❯ 80 г тертого сиру
    ❯ сушена материнка на смак

    Покроковий процес приготування міні-піц з грибами та цибулею

    Крок 1

    Нагріти духовку до 190 °. Тісто розкотити на вистеленій харчовій плівці робочої поверхні в пласт завтовшки 2 мм і розрізати на двадцять квадратів. Часник очистити, потовкти та змішати з томатом-пастою, олією, сіллю і перцем. Намастити сумішшю пласти тіста.

    Крок 2

    Цибулю очистити та нарізати тонкими кільцями. Скибочки шинки розрізати на двадцять смужок. На кожен пласт тіста викласти по одній смужці шинки, нарізані половинками печериці та кільця цибулі. Посипати тертим сиром та сушеною материнкою. Випікати бл. 10-12 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Міні-піци з грибами та цибулею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *