Перейти до вмісту
Головна » Салат з грудинкою та зеленою квасолею

Салат з грудинкою та зеленою квасолею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Салат з грудинкою та зеленою квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 250 ккал, 15 г білків,
    11 г жирів, 15 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г зеленої стручкової квасолі
    ❯ 2 бульби картоплі
    ❯ 2 червоні цибулини
    ❯ 400 г помідорів чері
    ❯ 200 г білого хліба
    ❯ 120 г копченої грудинки
    ❯ 2 ст. л. соняшникової олії
    ❯ сушена материнка
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    Для заправки:
    ❯ 2 ст. л. червоного винного оцту
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 ч. л. гірчиці
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування салату з грудинкою

    Крок 1

    Грудинку та хліб нарізати кубиками та обсмажити окремо на олії. Грінки посипати материнкою, сіллю та перцем. Квасолю відварити у підсоленій воді, відкинути на друшляк і обдати холодною водою з льодом. Картоплю очистити, відварити у воді з-під квасолі, нарізати скибочками. Цибулю нарізати кільцями, помідори – половинками.

    Крок 2

    З’єднати оцет з оливковою олією, додати гірчицю, сіль, перець і добре збити блендером. Овочі перемішати з грудинкою та грінками. Полити заправкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з грудинкою та зеленою квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *