Перейти до вмісту
Головна » Міні-паї

Міні-паї

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Міні-паї” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    У 1 порції: 420 ккал, 23г білків,
    27 г жирів, 20 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 600 г філе курячих стегон
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 25 г вершкового масла
    ❯ 2 стебла цибулі-порею
    ❯ 200 мл курячого бульйону
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 250 г листкового тіста
    ❯ молоко для змащування виробів

    Покроковий процес приготування міні-паїв

    Крок 1

    Філе нарізати шматочками. У сотейнику змішати олію з вершковим, обсмажувати філе прибл. 2 хв. Цибулю порубати, підмішати до філи та обсмажувати 2 хв. Влити бульйон та готувати ще 5 хв. У мисці змішати борошно та вершки, полити Філе. Додати петрушку, посолити та поперчити до смаку, довести до кипіння. Зняти з вогню, прибрати у холод.

    Крок 2

    Тісто розкотити та нарізати гуртками. Форми для маффінів вислати кружальцями тіста. Зверху викласти начинку,
    накрити кружками з тіста та змастити їх молоком. Духовку нагріти до 200 °. Випікати міні-паі бл. 20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Міні-паї. Смачного!

    .

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *