Перейти до вмісту
Головна » Шашлик з курячих стегон

Шашлик з курячих стегон

    Шашлик з курячих стегон

    Рецепт “Шашлик з курячих стегон” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Куряче м’ясо 1,2 кг
    – Цибуля 100 гр
    – Часник 2 зубки
    – Оливкова олія 50 мл
    – Яблучний оцет 1 ст.л.
    – Чорний перець 1 ч. л.
    – Чилі 0,5 ч. л.
    – Солодка паприка 1 ч. л.
    – Куркума 1 ч. л.
    – Коріандр 1 ч.л.
    – Зіра (кумін) 1.ч.л.
    – Сіль
    – Петрушка

    Покроковий процес приготування шашлику з курячих стегон
    Шашлик з курячих стегн1

    Крок 1

    Нарізаємо стегна на шматочки. У блендер відправляємо часник, дві цибулини, петрушку, оливкова олія та збиваємо. Додаємо всі спеції та перемішуємо.

    Шашлик з курячих стегн2

    Крок 2

    Солимо м’ясо, додаємо маринад та 1 ст.л. яблучного оцту. Все добре перемішуємо. Накриваємо плівкою і залишаємо на дві години за кімнатної температури.

    Шашлик з курячих стегн3

    Крок 3

    Акуратно нанизуємо м’ясо на шампур і починаємо смажити шашлики. М’ясо смажиться приблизно 20 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шашлик з курячих стегон. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *