Перейти до вмісту
Головна » Як приготувати м’який та соковитий шашлик

Як приготувати м’який та соковитий шашлик

    Як приготувати м'який та соковитий шашлик

    Рецепт “Як приготувати м’який та соковитий шашлик” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Свиняча шия 3 кг
    – Цибуля 500 гр
    – Чорний перець 1 ч. л.
    – Солодка паприка 1 ч. л.
    – Чилі 0,5 ч. л.
    – Чабер 1 ст.л.
    – Сіль на смак
    – Вода 100 мл
    – Рослинна олія 50мл

    Покроковий процес приготування м’якого та соковитого шашлику
    Як приготувати м'який та соковитий шашлик1

    Крок 1

    Нарізаємо м’ясо завтовшки близько двох сантиметрів. Розкладаємо м’ясо на рівну поверхню. Солимо, перчимо, додаємо солодку паприку, трохи чилі та сушений чабер. Перевертаємо та проробляємо тугіше процедуру.

    Як приготувати м'який та соковитий шашлик2

    Крок 2

    Нарізаємо цибулю півкільцями та злегка солимо. Добре мені цибуля, щоб з нього пішов сік. Потім викладаємо на м’ясо.

    Як приготувати м'який та соковитий шашлик3

    Крок 3

    Перекладаємо м’ясо з цибулею в посуд і наливаємо 100 г води. Якщо потрібний швидкий маринад, то наливаємо мінеральну воду. Акуратно перемішуємо. Накриваємо плівкою та залишаємо маринуватися за кімнатної температури на добу.

    Як приготувати м'який та соковитий шашлик4

    Крок 4

    Відокремлюємо м’ясо від цибулі та наливаємо 50 грамів рослинної олії. Злегка перемішуємо та нанизуємо на шампур. Смажимо постійно перевертаючи.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати м’який та соковитий шашлик. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *