Перейти до вмісту
Головна » Свинячі ребра в духовці

Свинячі ребра в духовці

    Свинячі ребра в духовці

    Рецепт “Свинячі ребра в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Свинячі ребра 2,5кг
    – Солодка паприка 2ст.л.
    – Коричневий цукор 2ст.л.
    – Чорний перець 1ч.л.
    – Чилі 1ч.л.
    – Коріандр 1ч.л.
    – Імбир 1ч.л.
    – Сушений часник 1ч.л.
    – Копчена паприка 1ч.л.
    – Барбекю соус
    – Оливкова олія
    – Цибуля 400гр
    – Суміш приправ 1ст.л.
    – Яблучний сік 250мл
    – Кетчуп 100гр
    – Соус барбекю 50мл
    – Мед 2ст.л.
    – Яблучний оцет(5%) 2ст.л.
    – Коріандр
    – Чилі
    – Зелена цибуля

    Покроковий процес приготування свинячих ребер
    Свинячі ребра в духовці1

    Крок 1

    У паприку висипаємо коричневі цукор, сіль, усі спеції та добре перемішуємо.

    Свинячі ребра в духовці2

    Крок 2

    З ребер знімаємо шкірку, жирок і плівку. Добре натираємо м’ясо з усіх боків. Загортаємо у фольгу у два шари. Кладемо на жаровню ребрами вниз. Відправляємо до духовки на 3 години за 160 градусів.

    Свинячі ребра в духовці3

    Крок 3

    Нарізаємо цибулю півкільцями і відправляємо в сковороду з оливковою олією. Злегка обсмажуємо та додаємо 1 ст.л. приготовані спеції. Обсмажуємо до золотистого кольору.

    Свинячі ребра в духовці4

    Крок 4

    Виливаємо в цибулю на сковороді 1 склянку яблучного соку. Далі додаємо кетчуп, барбекю соус, 2 ст.л. яблучного оцту та 2 ст.л. меду (мед можна замінити цукром). Добре перемішуємо та готуємо на маленькому вогні 30 хвилин.

    Свинячі ребра в духовці5

    Крок 5

    Відправляємо соус у блендер і збиваємо. Далі пропускаємо соус через сито. Перекладаємо у каструлю і ставимо на дуже маленький вогонь.

    Свинячі ребра в духовці6

    Крок 6

    Через 3 години ставимо м’ясо на решітку. Рясно змащуємо м’ясо соусом. Відправляємо у духовку на 10-15 хвилин за 200 градусів.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Свинячі ребра в духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *