Перейти до вмісту
Головна » Рибний гратен з гарбузом і цукіні

Рибний гратен з гарбузом і цукіні

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Рибний гратен з гарбузом і цукіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    8 ПОРЦІЙ, 1 ГОДИН

    Інгредієнти

    ❯ 600 г м’якоті гарбуза
    ❯ 800 г філе білої риби
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ сік лимона
    ❯ 1 пучок петрушки
    ❯ 3 ст. л. меду
    ❯ 1/2 середнього цукіні
    ❯ 2 середні помідори
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 1 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування рибного гратену

    Крок 1

    Гарбуз нарізати дрібними кубиками. Цибулю та часник очистити та дрібно порубати. Петрушка промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати.

    Крок 2

    Помідори, цукіні та солодкий перець вимити та обсушити. Помідори нарізати товстими часточками. Цукіні нарізати тонкими кружальцями чи брусочками. Солодкий перець, видаливши плодоніжку з насінням, нарізати соломкою середньої товщини.

    Крок 3

    Рибу вимити, обсушити та збризкати соком лимона. За бажанням нарізати рибу великими шматками.

    Крок 4

    Третину гарбуза відібрати та в мисці змішати з рубаною петрушкою, медом, цибулею та часником. Масу добре перемішати.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати форму для запікання і змастити її невеликою кількістю рослинної олії. Частки помідорів, солодкий перець, цукіні та «суху» гарбуз викласти у форму, посолити та поперчити.

    Крок 6

    Викласти на овочі рибу, злегка посолити та накрити гарбузом з медом та зеленню. Страву посипати панірувальними сухарями та запікати 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний гратен з гарбузом і цукіні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *