Перейти до вмісту
Головна » Гратен з гарбузом

Гратен з гарбузом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гратен з гарбузом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 660 ккал, 26 г білків,
    33 г жирів, 69 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ м’якуш 1 гарбуза баттернат скибочками
    ❯ 350 г відвареної гречаної крупи
    ❯ вода
    ❯ сіль
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 рубана цибулина
    ❯ 4 подрібнені зубчики часнику
    ❯ 3 ст. л. томата-пасти
    ❯ м’якуш 2 стручків червоного солодкого перцю кубиками
    ❯ мелений чорний перець
    Для соусу:
    ❯ 4 ст. л. сметани
    ❯ 350 г натурального йогурту
    ❯ 1 ст. л. суміші рубаної зелені материнки та чебрецю
    ❯ 2 жовтки
    ❯ 80 г тертого сиру

    Покроковий процес приготування гратену з гарбузом

    Крок 1

    У сотейнику обсмажити цибулю 3 стіл. ложках олії до напівпрозорості. Додати часник, злегка обсмажити.

    Крок 2

    Підмішати солодкий перець та томат-пасту. Масу трохи розвести водою, посолити, поперчити, перемішати. Готувати на середньому вогні прибл. 10 хв. Зняти з вогню, всипати крупу. Для соусу у мисці змішати вказані інгредієнти

    Крок 3

    Форму для запікання змастити 2 стіл. ложками соусу. Вистелити форму 1/3 гарбуза. Викладати шарами масу з крупою, соус та гарбуз. Гратен змастити соусом, посипати сиром. Запікати бл. 40 хв при 180 °.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гратен з гарбузом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *