Перейти до вмісту
Головна » Шоколадний пиріг із яблуками

Шоколадний пиріг із яблуками

    Шоколадний пиріг із яблуками

    Рецепт “Шоколадний пиріг із яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 475 ккал

    Інгредієнти

    НА 8 ПОРЦІЇ
    – 200 г вершкового масла
    – 170 г цукрового піску
    – 4 яйця
    – 1/2 пакетика ванільного цукру
    – 120 г меленого фундука
    – 200 г борошна
    – 1 пакетик розпушувача
    – 1 ч. л. кориці
    – 3 ст. л. порошку какао
    – 2 великі яблука
    – 50 мл рому чи коньяку
    – по 100 г білого та гіркого шоколаду

    Покроковий процес приготування шоколадного пирігу

    Крок 1

    Для тесту м’яка олія та цукор збити, потім по одному ввести збиті віночком яйця, щоразу ретельно вимішуючи масу. Додати фундук, зверху просіяти борошно з розпушувачем, меленою корицею та порошком какао. Вимісити тісто.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. Яблука очистити, видалити серцевини, нарізати м’якуш кубиками. Збризкати ромом або коньяком і підмішати в тісто. Викласти у форму, змащену будь-яким жиром, та випікати близько 50 хв. Викласти на решітку і дати охолонути

    Крок 3

    Обидва види шоколаду окремо розтопити та прикрасити їм поверхню пирога.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний пиріг із яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *