Перейти до вмісту
Головна » Шоколадний десерт із полуничним джемом

Шоколадний десерт із полуничним джемом

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Шоколадний десерт із полуничним джемом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г гіркого шоколаду
    ❯ 2 жовтки
    ❯ 70 г цукру
    ❯ 200 мл вершків 30% жирності
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 150 г густого полуничного джему
    ❯ кілька гілочок м’яти для прикраси

    Покроковий процес приготування шоколадного десерту
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Шоколад розтопити, вилити на дошку, вкриту плівкою, рівномірно розподілити та прибрати в холод на 20 хв. Потім вирізати кружки та прибрати в холод на 20 хв.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Для крему жовтки збити з цукром, влити вершки та нагріти на гарячій водяній бані. Дати охолонути. Ввести м’яку олію і збивати до отримання пишної маси

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    На кружок шоколаду викласти джем, навкруги випустити крем. Зверху укласти ще один шоколадне коло і так повторити кілька разів. Дати застигнути. Перед подачею прикрасити.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний десерт із полуничним джемом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *