Рецепт “Шоколадний десерт із полуничним джемом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 200 г гіркого шоколаду
❯ 2 жовтки
❯ 70 г цукру
❯ 200 мл вершків 30% жирності
❯ 100 г вершкового масла
❯ 150 г густого полуничного джему
❯ кілька гілочок м’яти для прикраси
Покроковий процес приготування шоколадного десерту
Крок 1
Шоколад розтопити, вилити на дошку, вкриту плівкою, рівномірно розподілити та прибрати в холод на 20 хв. Потім вирізати кружки та прибрати в холод на 20 хв.
Крок 2
Для крему жовтки збити з цукром, влити вершки та нагріти на гарячій водяній бані. Дати охолонути. Ввести м’яку олію і збивати до отримання пишної маси
Крок 3
На кружок шоколаду викласти джем, навкруги випустити крем. Зверху укласти ще один шоколадне коло і так повторити кілька разів. Дати застигнути. Перед подачею прикрасити.