![Кесаділля з яйцем](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/kesadillya-z-yajczem.jpg)
Рецепт “Кесаділля з яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 197
Білки 11
Жири 8
Вуглеводи 19
Інгредієнти
– 55 г червоної кримської цибулі
– 20 г в’ялених томатів
– 30 г сирного сиру
– 8 г зелені (у мене кінза)
– 55 г тонкого лаваша
– 2 яйця
Покроковий процес приготування кесаділльї з яйцем
![Кесаділля з яйцем1](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/kesadillya-z-yajczem1.jpg)
Крок 1
Дрібно наріжте цибулю, в’ялені помідори та зелень
![Кесаділля з яйцем2](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/kesadillya-z-yajczem2.jpg)
Крок 2
Розігрійте сковороду, зменште вогонь на середній, додайте трохи олії та цибулі, смажте 1-2 хвилини. Цибуля не повинна стати м’якою, вона повинна бути трохи хрустким, так смачніше
![Кесаділля з яйцем3](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/kesadillya-z-yajczem3.jpg)
Крок 3
Розбийте в сковороду яйця, додайте солі, перець, перемішайте лопаткою. Смажте 1 хвилину на слабкому вогні
![Кесаділля з яйцем4](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/kesadillya-z-yajczem4.jpg)
Крок 4
Додайте 1 ст.л. з гіркою сирного сиру, перемішайте.
![Кесаділля з яйцем5](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/kesadillya-z-yajczem5.jpg)
Крок 5
Додайте в’ялений помідор і зелень, знову перемішайте.
![Кесаділля з яйцем6](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/kesadillya-z-yajczem6.jpg)
Крок 6
Отриману масу викладіть на одну половину лаваша і розрівняйте
![Кесаділля з яйцем7](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/kesadillya-z-yajczem7.jpg)
Крок 7
Складіть лаваш навпіл. Трохи притисніть, щоб він приклеївся до начинки
![Кесаділля з яйцем8](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/kesadillya-z-yajczem8.jpg)
Крок 8
Розріжте лаваш на зручні частини та подавайте до столу.