Перейти до вмісту
Головна » Закусочні роли з тонкого лаваша

Закусочні роли з тонкого лаваша

    Закусочні роли з тонкого лаваша

    Рецепт “Закусочні роли з тонкого лаваша” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6-8 порцій, 1 година

    Інгредієнти

    – 6 великих прямокутних листів лаваша
    – 200 г крему
    – 1 великий качан листового салату
    Для начинок:
    – Сік та цедра 1 лимона
    – 9–12 крабових паличок
    – 150 г філе слабосолоного лосося
    – 180 г в’яленої або вареної шинки (тонкими скибочками)
    – 150 г твердого сиру (тонкими скибочками)
    – 80 г домашнього майонезу
    – 2 ст. л. тертого сиру
    – Сіль
    – Перець

    Покроковий процес приготування закускових ролів з тонкого лаваша

    Крок 1

    Всі листи лаваша розкласти на робочій поверхні. Крем-сир злегка посолити, поперчити та намазати лаваш тонким шаром.

    Крок 2

    Салат промити, обсушити та розібрати на листя. Викласти листя салату на змащений лаваш сиром.

    Крок 3

    Для ролі з лососем філе риби викласти на лаваш із салатом, збризкати соком лимона, присипати невеликою кількістю цедри, поперчити та згорнути у щільний рулет.

    Крок 4

    Для ролів з шинкою і сиром викласти на салат пласти шинки та накрити сиром. Згорнути лаваш у щільний рулет.

    Крок 5

    Готові вироби викласти на тарілку, густо посипати цукровою пудрою та прикрасити шоколадним ганашем. Ганаш, що залишився, подати в окремому посуді. Страву доповнити ягодами.

    Крок 6

    Усі рулети зафіксувати дерев’яними шпажками та помістити у холодильник на 35–40 хв. Перед подачею нарізати шматочками. Подати із соусом на основі натурального йогурту.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Закусочні роли з тонкого лаваша. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *