Перейти до вмісту
Головна » Зелений суп із листового салату

Зелений суп із листового салату

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Зелений суп із листового салату” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІі, 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 2 великі качани листового салату
    ❯ 3–4 бульби картоплі
    ❯ 1 невеликий корінь петрушки
    ❯ 1 цибулина
    ❯ по 2–3 гілочки кропу та петрушки
    ❯ 1–2 ст. л. соку лимона
    ❯ 1 кубик овочевого бульйону
    ❯ 2 варені яйця
    ❯ 4 ст. л. жирної сметани
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування зеленого супу

    Крок 1

    Салат промити, обсушити та нашаткувати. Картопля та корінь петрушки очистити, вимити, обсушити та нарізати кубиками. Цибулину очистити та дрібно нарізати. У сотейнику на невеликій кількості рослинної олії обсмажувати цибулю до прозорості.

    Крок 2

    Закласти в сотейник листя салату і готувати, доки листя не опадуть. Збризкати листя соком лимона, злегка посолити, поперчити та зняти з вогню.

    Крок 3

    У каструлі довести до кипіння 2 л води та приготувати бульйон, додавши подрібнений кубик бульйону. У киплячий бульйон закласти картопля та корінь петрушки, злегка посолити та готувати під кришкою на повільному вогні 20 хв.

    Крок 4

    Кріп і петрушку промити, обсушити та порубати. У каструлю до картоплі закласти цибулю із салатом та рубану зелень. Суп посолити, поперчити та приправити соком лимона на смак. Довести суп до кипіння і готувати під кришкою на повільному вогні прибл. 7 хв.

    Крок 5

    Готовий суп розлити по тарілках. У кожну порцію додати 1 ст. л. сметани та 1/2 вареного яйця.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Зелений суп із листового салату. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *