Перейти до вмісту
Головна » Каннеллоні з рикотою

Каннеллоні з рикотою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Каннеллоні з рикотою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    ❯ 12 каннелоні
    ❯ 500 г шпинату
    ❯ 250 г рикоти
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 50 г пармезану
    ❯ 1 цибулина
    ❯ рослинна олія
    ❯ 50 г тертого сиру
    Для соусу бешамель:
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 30 г борошна
    ❯ 500 мл молока
    ❯ мелений мускатний горіх
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування каннеллоні з рикотою

    Крок 1

    Шпинат промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. Цибулю та часник очистити, дрібно нарізати та обсмажувати на сковороді на невеликій кількості рослинної олії до прозорості.

    Крок 2

    Закласти на сковороду шпинат і готувати, доки листя не опадуть. Шпинат перекласти в інший посуд, трохи віджати та дати йому охолонути. Охолоджений шпинат розім’яти з рикотою і пармезаном. Масу посолити та поперчити до смаку.

    Крок 3

    Для соусу в невеликому сотейнику на гарячому вершковому олії обсмажити борошно до золотистого кольору. Тонким цівком, постійно помішуючи віночком, влити молоко і готувати, не припиняючи перемішувати, поки маса не почне густіти.

    Крок 4

    Соус приправити сіллю, перцем та щіпкою мускатного горіха і зняти з вогню. Дати соусу охолонути при кімнатній
    температурі.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати форму для запікання і влити в неї близько половини соусу, що остигнув.

    Крок 6

    Каннеллоні наповнити шпинатом з рикотою, не надто забиваючи вироби начинкою, і викласти їх у форму з соусом.Влити у форму соус, що залишився, і запікати вироби 30 хв.

    Крок 7

    Посипати каннелоні тертим сиром і запікати, поки повністю не розплавиться. Каннеллоні подати гарячими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Каннеллоні з рикотою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *