Перейти до вмісту
Головна » Каннеллоні із зеленню та горіхами

Каннеллоні із зеленню та горіхами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Каннеллоні із зеленню та горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 1130 ккал, 37 г білків,
    75 г жирів, 75 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г помідорів
    ❯ 130 мл оливкової олії
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 500 г сиру
    ❯ 5 ст. л. тертого сиру
    ❯ 130 г руколи
    ❯ 16 відварених до напівготовності листів тіста
    ❯ 4–5 ст. л. вершків
    ❯ 3 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 80 г обсмажених горіхів кешью (подрібнити)

    Покроковий процес приготування каннеллоні із зеленню

    Крок 1

    Помідори вимити, дрібно нарізати та викласти в миску. Додати 1 стіл. ложку олії, посолити та поперчити. В окремому посуді змішати сир з 2 стіл. ложками тертого сиру. Руколу обполоснути. Відварені до напівготовності листи тіста розкласти на робочій поверхні. Зверху розподілити руколу, по половині сирної маси та помідорів.

    Крок 2

    Форму для запікання змастити 1 стіл. ложкою олії. Листи тіста з начинкою згорнути у рулетики та викласти у форму. Ті, що залишилися помідори, сирну масу та вершки перемішати. Змастити сумішшю каннелоні.

    Крок 3

    Петрушку з сиром і маслом, що залишився, пюрувати в блендері. Додати горіхи, злегка посолити. Розподілити суміш поверх каннелоні, форму накрити фольгою і поставити в нагріту до 200 ° духовку на 15 хв. Фольгу видалити та запікати каннеллоні ще 5 хв при 180 °.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Каннеллоні із зеленню та горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *