Перейти до вмісту
Головна » Фрикадельки із зеленню

Фрикадельки із зеленню

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Фрикадельки із зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 590 ккал, 33 г білків,
    43 г жирів, 20 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    – 1 цибулина
    – 5 ст. л. рослинної олії
    – 1 невеликий пучок петрушки
    – 600 г рубаної свинини
    – 1 яйце
    – 4 ст. л. панірувальних сухарів
    – 1 ст. л. томата-пасти
    – 1 ст. л. французької гірчиці
    – 2 огірки
    – 4 помідори
    – 2 ст. л. винного оцту
    – сіль та мелений чорний перець
    – жменя руколи
    – 100 г натурального йогурту

    Покроковий процес приготування фрикадельок

    Крок 1

    1 цибулину очистити, подрібнити та обсмажити на 1 стіл. ложці рослинного олії до м’якості. 1 невеликий пучок петрушки сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і порубати.

    Крок 2

    Разом із цибулею та 600 г рубаної свинини викласти в миску. Вбити 1 яйце, додати 4 стіл. ложки панірувальних сухарів, по 1 стіл. ложці томату-пасти та французької гірчиці. Масу посолити та ретельно вимішати. Сформувати з м’ясної маси кульки та обсмажити їх до готовності на олії

    Крок 3

    Для салату 2 огірки та 4 помідори вимити та нарізати дрібними кубиками. Приготувати заправку: збити вилкою 2 стіл. ложки винного оцту з 4 стіл. ложками рослинної олії, сіллю та меленим чорним перцем. Жменю руколи сполоснути, дрібно порвати та перемішати в салатнику з овочами та половиною заправки.

    Крок 4

    Розкласти салат по скляним банкам. Полити сумішшю заправки, що залишилася зі 100 г натурального йогурту.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фрикадельки із зеленню. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *