Перейти до вмісту
Головна » Пряні фрикадельки в кунжуті

Пряні фрикадельки в кунжуті

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пряні фрикадельки в кунжуті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 780 ккал, 28 г білків,
    70 г жирів, 11 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г рубаної ягнятини
    ❯ 100 г рубаного мигдалю
    ❯ 100 г кунжуту
    ❯ 1 яйце
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ дрібка шафрану
    ❯ 1 ч. л. меленої паприки
    ❯ 1 ч. л. тертої цедри лимона
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ оливкова олія
    Для салату:
    ❯ 230 мл сметани
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ сіль великого помелу
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ рубана зелень кінзи

    Покроковий процес приготування фрикадельок в кунжуті

    Крок 1

    Часник очистити та дрібно порубати. У глибокій мисці рубане м’ясо змішати з мигдалем, додати часник, вбити яйце і перемішати. Приправити шафраном, паприкою, цедрою лимона, посолити та поперчити. Масу добре перемішати.

    Крок 2

    Вологими руками сформувати фрикадельки розміром з тенісні м’ячики. Кунжут висипати рівним шаром на плоску тарілку та обваляти в ньому фрикадельки. На сковороді нагріти олію та обсмажити фрикадельки до золотистої скоринки.

    Крок 3

    Для соусу часник очистити, столочити у ступці та перемішати зі сметаною. Додати сіль та мелений чорний перець на смак, підмішати рубану кінзу. Соус добре перемішати та до подачі на стіл помістити в холодильник. Подати соус в окремому посуді.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пряні фрикадельки в кунжуті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *