Перейти до вмісту
Головна » Булочки з корицею

Булочки з корицею

    Булочки з корицею

    Рецепт “Булочки з корицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Тісто:
    – Вершкове масло – 55 грамів
    – Молоко – 80+160 мл
    – Цукор – 1 ч. ложка
    – Дріжджі сухі – 7 грамів
    – Борошно – 440 грамів
    – Цукор – 2 ст. ложки
    – Сіль – 1 ч. ложка
    – Яйця – 2 штуки
    Начинка:
    – Вершкове масло – 70 грамів
    – Цукор – 100 грамів
    – Кориця – 2 ст. ложки
    Поливка:
    – Цукрова пудра – 120 грамів
    – Молоко – 2 ст. ложки

    Покроковий процес приготування булочок з корицею
    Булочки з корицею1

    Крок 1

    У 80 мл теплого молока додаємо 1 ч. л. цукру та 7 грамів сухих дріжджів. Перемішуємо, накриваємо рушником та залишаємо на 5 хвилин.

    Булочки з корицею2

    Крок 2

    У глибоку миску просіюємо 440 г борошна. Додаємо 2 ст. цукру, 1 ч. л. солі та перемішуємо. В окремому посуді трохи збиваємо 2 яйця і виливаємо в тісто. Додаємо дріжджі та 160 мл теплого молока.

    Булочки з корицею3

    Крок 3

    Починаємо замішувати тісто спочатку ложкою, а потім руками. Розтоплюємо 55 грамів вершкового масла і додаємо в тісто. Замішуємо близько трьох хвилин. Якщо тісто липке та рідкувате, додайте пару ложок борошна (не більше). Накриваємо плівкою та залишаємо на 10 хвилин.

    Булочки з корицею4

    Крок 4

    У 70 г м’якого масла додаємо 100 г цукру і 2 ст.л. кориці. Перемішуємо до одержання однорідної маси.

    Булочки з корицею5

    Крок 5

    Присипаємо стіл борошном, викладаємо тісто і теж присипаємо борошном. Розкочуємо тісто качалкою в борошні. Надаємо форму прямокутника приблизно 30 на 45 сантиметрів. Поступово розподіляємо начинку, залишаючи на краях 1 сантиметр тесту.

    Булочки з корицею6

    Крок 6

    Акуратно загортаємо тісто у рулет. Обрізаємо хвостики та ділимо рулет на 12 однакових частин дуже гострим ножем. Викладаємо роли у форму для запікання на невеликій відстані. Накриваємо плівкою та залишаємо на годину у теплому місці.

    Булочки з корицею7

    Крок 7

    Нагріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо до неї роли. Готуємо 15-20 хвилин до утворення золотистої скоринки. Змішуємо 120 грамів цукрової пудри та 2 ст.л. молока. Поливаємо готові роли глазур’ю.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Булочки з корицею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *