Перейти до вмісту
Головна » Домашня шаурма

Домашня шаурма

    Домашня шаурма

    Рецепт “Домашня шаурма” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Куряча грудка – 2(700 грамів)
    – Помідори – 200 грамів
    – Цибуля – 100 грамів
    – Кріп – 20 грамів
    – Кинза або петрушка – 30 грамів
    – Квашена капуста – 200 грамів
    – Сіль
    – Чорний перець
    – Гострий маринований перчик
    – Вірменський лаваш
    Для соусу:
    – Майонез – 100 грамів
    – Кетчуп – 100 грамів
    – Сметана жирна – 150 грамів
    – Часник – 2 зубчики

    Покроковий процес приготування домашньої шаурми
    Домашня шаурма1

    Крок 1

    Курячі грудки розрізаємо на три частини. На 700 грамів м’яса беремо 1 ст. аджики і добре перемішуємо. Поки що відставляємо м’ясо убік.

    Домашня шаурма2

    Крок 2

    Починаємо робити соус. Змішуємо майонез, кетчуп і сметану (чим смачнішими будуть ці інгредієнти, тим смачніше вийде соус). Дуже дрібно нарізаємо кріп та часник, і відправляємо у соус. Солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.

    Домашня шаурма3

    Крок 3

    Нарізаємо цибулю, помідор і капусту дрібними шматочками. Дрібно нарізаємо зелень.

    Домашня шаурма4

    Крок 4

    Наливаємо масло у сковороду і починаємо смажити м’ясо. М’ясо має добре підрум’янитися з двох боків. Потім нарізаємо м’ясо кубиками.

    Домашня шаурма5

    Крок 5

    Смужковою в ширину викладаємо на лаваш цибулю, капусту, зелень (можна додати перчик), помідор і заливаємо соусом. Тепер додаємо більше м’яса і щільно загортаємо лаваш. Обсмажуємо на сковороді під пресом.

    Сьогодні ми дізналися як готується Домашня шаурма. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *