Перейти до вмісту
Головна » Куряче філе на шпажках

Куряче філе на шпажках

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Куряче філе на шпажках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 30 хвилин
    У 1 порції: 880 ккал, 44 г білків,
    55 г жирів, 56 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г курячого філе
    ❯ 150 г натурального йогурту
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 100 г хлібних крихт або панірувальних сухарів
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    Для салату:
    ❯ 600 г картоплі
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 100 мл оливкової олії
    ❯ 150 мл сметани
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 100 г листя польового салату
    ❯ 100 г молодого шпинату або руколи

    Покроковий процес приготування курячого філе

    Крок 1

    Філе вимити та нарізати кубиками зі стороною бл. 3 див. У миску налити йогурт, посолити, поперчити, покласти філе та маринувати в холодильнику 2 год. Дерев’яні шпажки замочити у холодній воді на 30 хв.

    Крок 2

    На кожну шпажку нанизати по чотири кубики філе, попередньо обваляв їх у хлібних крихтах. Обсмажувати на олії до рум’яної скоринки.

    Крок 3

    Для салату картоплю відварити в шкірці до м’якості, очистити, нарізати кружальцями та з’єднати в миску із зеленню. Часник очистити, стовкти та змішати зі сметаною, олією, сіллю та перцем. Заправити соусом салату. Подати до курки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Куряче філе на шпажках. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *