Перейти до вмісту
Головна » Томатний суп із нутом

Томатний суп із нутом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Томатний суп із нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 480 ккал, 12 г білків,
    26 г жирів, 53 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 100 г бекону
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 1 ст. л. меленої солодкої паприки
    ❯ 3 ст. л. томата-пасти
    ❯ 2 великі помідори
    ❯ 1 л бульйону шафран
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 400 г картоплі
    ❯ 500 г вареного нуту
    ❯ жменя рубаної петрушки
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування томатного супу із нутом

    Крок 1

    Бекон нарізати кубиками та обсмажувати у сотейнику, доки з нього не витопиться жир. Цибулю та часник очистити. Цибулю порубати, часник нарізати пластинами. Додати до бекону та обсмажувати 1 хв. Помідори вимити, дрібно нарізати та викласти в сотейник. Додати паприку та томат-пасту, перемішати.

    Крок 2

    Картоплю вимити, очистити та нарізати. У сотейник влити бульйон, покласти картопля, щіпку шафрану та лавровий лист, посолити. Варити суп 15 хв. Лавровий лист видалити, суп пюрувати. Додати нут і варити 5 хв. Суп розлити по тарілках, посипати петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Томатний суп із нутом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *