Перейти до вмісту
Головна » Гарбузовий суп з каррі

Гарбузовий суп з каррі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гарбузовий суп з каррі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 330 ккал, 5 г білків,
    24 г жирів, 24 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 біла цибулина
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 2–3 бульби картоплі
    ❯ 500 г м’якоті гарбуза
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ч. л. порошку каррі
    ❯ щіпка куркуми
    ❯ 850 мл гарячого овочевого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ щіпка тертого мускатного горіха
    ❯ гарбузове насіння
    ❯ 100 г сметани
    ❯ 40 г кокосової стружки
    ❯ зелень чебрецю

    Покроковий процес приготування гарбузового супу

    Крок 1

    Цибулину та часник очистити. Цибулю порубати, часник подрібнити. Картоплю вимити, очистити, нарізати кубиками. Гарбуз нарізати дрібними шматочками. Цибулю злегка обсмажити в сотейнику на олії, підмішати часник і обсмажувати 1 хв. Приправити каррі та куркуми.

    Крок 2

    У сотейник додати картоплю та гарбуз, обсмажувати кілька хвилин. Влити бульйон, довести до кипіння та готувати
    20-25 хв. Суп пюрувати за допомогою блендера, посолити, поперчити, приправити мускатним горіхом.

    Крок 3

    Насіння обсмажити на сковороді без додавання жиру та очистити. Суп розлити по тарілках, посипати насінням на смак, приправити сметаною. Посипати кокосовою стружкою і листочками чебрецю

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузовий суп з каррі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *