Перейти до вмісту
Головна » Гарбузове пюре з імбиром

Гарбузове пюре з імбиром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гарбузове пюре з імбиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 610 ккал, 14 г білків,
    37 г жирів, 61 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 900 г м’якоті гарбуза
    ❯ 2 ст. л. олії з насіння гарбуза
    ❯ 25 г свіжонатертого кореня імбиру
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 цукіні
    ❯ 4 моркви
    ❯ 2 ст. л. смаженого насіння гарбуза

    Покроковий процес приготування гарбузового пюре

    Крок 1

    М’якуш гарбуза нарізати кубиками та викласти в каструлю. Влити невелику кількість води та тушити гарбуз до м’якості

    Крок 2

    Імбир обсмажувати на половині вершкового масла 2 хв і підмішати до гарбуза. Гарбуз з імбиром протерти через сито, додати олія з насіння гарбуза, посолити та поперчити до смаку.

    Крок 3

    Цукіні та моркву очистити, нарізати тонкою соломкою та обсмажити на вершковому маслі, що залишилося. Пюре подати з обсмаженими овочами, посипавши насінням.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузове пюре з імбиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *