Перейти до вмісту
Головна » Рибний суп із сирними грінками

Рибний суп із сирними грінками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рибний суп із сирними грінками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 370 ккал, 28 г білків,
    17 г жирів, 30 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції
    Для бульйону:
    ❯ 2 л води
    ❯ 1 риб’ячий хребет
    ❯ 1 риб’я голова
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 моркви
    ❯ 1 стебло черешкової селери
    ❯ 200 мл сухого білого вина
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ по 2 гілочки чебрецю та петрушки
    ❯ сіль
    Для супу:
    ❯ 3 скибочки білого хліба для тостів
    ❯ 200 г рибного філе
    ❯ 40 г вершкового масла
    ❯ 1 с. л. тертого сиру
    ❯ по 80 г очищених супових корінь (морква, петрушка, селера)
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування рибного супу

    Крок 1

    Приготувати бульйон рибний. Моркву та селеру очистити, вимити та нарізати скибочками. Цибулю очистити та крупно порубати. Лавровий лист, чебрець і петрушку зв’язати в пучок кулінарною ниткою. Риб’ячий хребет і голову покласти в каструлю. Додати підготовлені овочі та пов’язані в пучок трави. Залити все холодною водою та вином, довести до кипіння та варити 1 ч. Посолити до смаку. Готовий бульйон процідити та дати йому повністю охолонути.

    Крок 2

    З хліба зрізати кірку, м’якуш нарізати кубиками та підрум’янити на половині вершкового масла. Присипати сиром та поставити у гарячу духовку на 5–10 хв, щоб сир розплавився.

    Крок 3

    Супові коріння нарізати тонкою соломкою та обсмажити на вершковому маслі, що залишилося.

    Крок 4

    Вимите рибне філе нарізати порційними шматками, покласти в каструлю та залити 2 л холодного бульйону. Покласти овочі, довести до кипіння та варити 15 хв. Посолити та поперчити до смаку. Розлити суп по тарілках. Подати із грінками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний суп із сирними грінками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *