Перейти до вмісту
Головна » Суп гаспачо з грінками

Суп гаспачо з грінками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Суп гаспачо з грінками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 15 хвилин
    У 1 порції: 120 ккал, 3 г білків,
    6 г жирів, 16 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 3 скибочки білого хліба без скоринки
    ❯ 150 г води
    ❯ 600 г помідорів (очистити від шкірки)
    ❯ 1 стручок солодкого зеленого перцю
    ❯ 2 білі цибулини
    ❯ 1 ч. л. меленої паприки
    ❯ 2 зубчики часнику (витовкти)
    ❯ 2 ст. л. рубаної зелені петрушки
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ сіль
    ❯ мелений білий перець

    Покроковий процес приготування гаспачо з грінками

    Крок 1

    Помідори, цибуля, м’якуш перцю дрібно нарізати. Хліб розламати на шматки та залити водою. Розмоклий хліб з’єднати з овочами та пюрування.

    Крок 2

    Додати паприку, товчений часник та петрушку. Приправити олією і перемішати. Посолити та поперчити до смаку. Суп подати у склянках охолодженим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп гаспачо з грінками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *